ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΥ-ΕΤΥΚ
Καλύπτεται και η ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου
Συνάδελφοι,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι τα μέλη μας και τα εξαρτώμενα τους, θα μπορούν να προμηθεύονται επαναλαμβανόμενα και συνταγογραφούμενα φάρμακα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το μέλος, με την ίδια διαδικασία, από δύο ακόμα φαρμακεία που βρίσκονται στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, ένα στην Αγία Νάπα και ένα στον Πρωταρά, πολύ κοντά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του ΤΕΤΥΚ.
Πρόκειται για τα φαρμακεία,
MARIOS MICHAELIDES PHARMACY LTD
Λεωφόρος Νησί 20, Αγία Νάπα
Τηλ. 23722316
Ωράριο λειτουργίας: 8:00πμ – 1:00πμ
S.T. COSMOPHARM LTD
Λεωφόρος Περνέρας 87, Πρωταράς
Τηλ. 23833844
Ωράριο λειτουργίας: 8:00πμ - 11:00μμ
Υπενθυμίζουμε ότι η ίδια ρύθμιση ισχύει ήδη, για τα πιο κάτω φαρμακεία:
1. Φαρμακείο Sunrise Λτδ
Πρεβέζης 8, Μέγαρο ΕΤΥΚ, 1065 Λευκωσία
Τηλ. 22314088
2. Φαρμακείο ‘ΝΕΑΠΟΛΗ’ Γιάννης Αντωνίου
Γιάννου Κρανιδιώτη 64Α, 2235 Λατσιά
Τηλ. 22481370
3. Φαρμακείο Εύα Φραγκούλη Λτδ
Αθηνών 58Α, Στρόβολος
Τηλ. 22314660
Χρυσοστομία Κωνσταντινίδου (ΠΑΝΧΕΜΙΚΟ)
Ζήνωνος Κιτιέως 64, Λάρνακα
Τηλ. 24655129
VINARSIANO HOLDINGS LTD
Αθηνών 31, 3041 Λεμεσός
Τηλ. 25362373
Η διαδικασία για προμήθεια φαρμάκων από όλα τα πιο πάνω φαρμακεία είναι η εξής:
Το μέλος / εξαρτώμενο το οποίο θα παραλάβει τα φάρμακα / σκευάσματα, θα πρέπει να παρουσιάζει την ταυτότητα του στο Φαρμακείο μαζί με τα σχετικά έντυπα του ΤΥ-ΕΤΥΚ (το Έντυπο Α θα πρέπει να είναι το πρωτότυπο).
Όσον αφορά την προμήθεια επαναλαμβανόμενων φαρμάκων από όλα τα πιο πάνω φαρμακεία, το μέλος / εξαρτώμενο θα μπορεί να προμηθεύεται επαρκή ποσότητα φαρμάκων μέχρι και για τρεις μήνες. Αν για οποιοδήποτε λόγο κάποιο μέλος δυσκολεύεται, μέσα στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την μια παραλαβή μέχρι την επόμενη να μεταβεί στα εν λόγω Φαρμακεία, τότε θα πρέπει να επικοινωνεί με το ΤΥ-ΕΤΥΚ για διευθέτηση του θέματος.
Για δική σας ευκολία και γρηγορότερη εξυπηρέτηση, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πρώτα τηλεφωνικά με τα εν λόγω φαρμακεία για να βεβαιώνεστε ότι η επιθυμητή ποσότητα είναι διαθέσιμη όταν θα μεταβείτε εκεί.
Από τη Διαχειριστική Επιτροπή
Λευκωσία, 10 Ιουλίου 2017