Menu

Εγκυκλίοι/Ανακοινώσεις Τμ.Αφυπηρετησάντων

ETYK - ΤΜΗΜΑ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝΤΩΝ - ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΩΤΗ 10/6 - 18/06 & 22/06 - 30/06

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Τμήμα Αφυπηρετησάντων Μελών της ΕΤΥΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσει ότι η Οργάνωσή μας, θα διοργανώσει ειδικά για μας,  δύο εκδρομές στην Κεραμωτή από τις 10 Ιουνίου μέχρι 18 Ιουνίου 2020 και από τις 22 Ιουνίου μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.Οι Πτήσεις Eίναι:

ANAΧΩΡΗΣΗ   10/06  Λάρνακα – Θεσσαλονίκη   CY426   07:00 – 09:00

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ     18/06  Θεσσαλονίκη – Λάρνακα   OA552   20:50 – 22:40

ANAΧΩΡΗΣΗ  22/06    Λάρνακα – Θεσσαλονίκη   OA551  10:20 – 12:20

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ    30/06   Θεσσαλονίκη – Λάρνακα    OA552  20:50 – 22:40

                                                                                 

Η τιμή για τα μέλη της ΕΤΥΚ είναι €490 το άτομο σε δίκλινο και €530 σε μονόκλινο δωμάτιο. Η τιμή για τα μη μέλη είναι €540 το άτομο σε δίκλινο και €580 σε μονόκλινο δωμάτιο.

 

Περιλαμβάνει:

·       Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Θεσσαλονίκη – Λάρνακα

·       6 βράδια διαμονή στην Κεραμωτή (δεν περιλαμβάνει πρόγευμα)

·       2 βράδια διαμονή στη Θεσσαλονίκη με πρόγευμα

·       Όλες οι μεταφορές/εκδρομές με βάση το πρόγραμμα (μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και 6 εκδρομές)

·       Εισιτήριο πλοίου για Θάσο και κρουαζιέρας Ουρανούπολης

·       Το φόρο διαμονής στα διαμερίσματα στην Κεραμωτή και στο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη

·       Το κάθε άτομο δικαιούται να έχει μαζί του μία αποσκευή  23 κιλά  και μία χειραποσκευή 8 κιλά

·       Σνακ στις πτήσεις της Aegean

 

Δεν περιλαμβάνει:

ü  Φαγητό ή ποτό στην πτήση της αναχώρησης με την Cyprus Airways 

ü  Εισιτήρια εισόδων σε μουσεία, σπήλαια και αρχαιολογικούς χώρους

Οι αιτήσεις θα πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 27/02/2020, στα Κεντρικά γραφεία της ΕΤΥΚ, στο email etyk@etyk.org.cy ή στο φαξ 22678382.

Σας ενημερώνουμε ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και oι αιτήσεις θα εξετάζονται με βάση την ημερομηνία παραλαβής τους. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εκδρομές ως μέλη, έχουν μόνο όσοι έχουν επικαιροποιήσει τα στοιχεία τους στην Οργάνωσή μας και είναι μέλη του Τμήματος Αφυπηρετησάντων. Επικαιροποίηση των στοιχείων τους στο Τμήμα Αφυπηρετησάντων Μελών ΕΤΥΚ μπορούν να κάνουν όλοι όσοι κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους ήταν μέλη της ΕΤΥΚ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ή άλλες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα Κεντρικά γραφεία της Οργάνωσής μας στο τηλέφωνο 22-445001 ή με το συνάδελφο Αντρέα Παχή στο τηλέφωνο 99327600.

Πρόγραμμα εκδρομησ

 

1η μερα

Άφιξη στη Θεσσαλονίκη και αναχώρηση για την Κεραμωτή. (Στάση για καφέ)

 

 

2η μερα

1η Εκδρομή - ΚΑΒΑΛΑ - ΜΟΝΗ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ

Αναχώρηση από την Κεραμωτή για επίσκεψη στη Μονή της Παναγίας της Εικοσιφοίνισσας και ακολούθως επίσκεψη στην Καβάλα. Ελεύθερος χρόνος. Προτείνουμε να επισκεφθείτε το υδραγωγείο, την παλιά πόλη, την εκκλησία της Παναγίας, το μνημείο του Απόστολου Παύλου, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, την αγορά της Καβάλας για τα ψώνια σας και προαιρετικό γεύμα στο γραφικό λιμανάκι της Καβάλας. Επιστροφή στην Κεραμωτή μέσω Νέας Κάρβαλης όπου θα σταματήσουμε να προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου.

 

3η μερα

2η Εκδρομή – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ (ΣΙΨΑ) - ΔΡΑΜΑ - ΚΕΦΑΛΑΡΙ – ΑΓΙΑ ΛΥΔΙΑ – ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ

Αναχώρηση από την Κεραμωτή για το Μοναστήρι της Αναλήψεως του Σωτήρος (ΣΙΨΑ). Από εκεί θα αναχωρήσουμε προς Δράμα για καφέ στην Αγία Βαρβάρα. Ακολούθως θα επισκεφθούμε το παραδοσιακό χωριό Κεφαλάρι Δράμας με τις ταβέρνες δίπλα στα νερά του ποταμού, όπου θα καθίσουμε για γεύμα (προαιρετικό). Αφού ξεκουραστούμε θα προχωρήσουμε για τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων και το βαφτιστήρι της Αγίας Λυδίας. Επιστροφή στην Κεραμωτή αργά το απόγευμα.

 

 

4η μερα

3η Εκδρομή – ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΘΟΝΙΔΑΣ – ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ (ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ) – ΞΑΝΘΗ

Αναχωρούμε από την Κεραμωτή με πρώτη στάση τη Λίμνη της Βισθονίδας. Προσκύνημα στις εκκλησίες του Αγίου Νικολάου και της Παναγίας Παντάνασσας. Συνεχίζουμε για την Ξάνθη όπου θα επισκεφθούμε την παλαιά πόλη. Προαιρετικό γεύμα και ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στην Κεραμωτή αργά το απόγευμα.

 

 

5η μερα

4η Εκδρομή – ΓΥΡΟΣ ΘΑΣΟΥ

Αναχωρούμε από την Κεραμωτή για να επισκεφθούμε το καταπράσινο νησί της Θάσου, κάνοντας το γύρο του νησιού με πρώτη στάση για καφέ στη Σκάλα Πρίνου. Από εκεί θα αναχωρήσουμε για το μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ για προσκύνημα και μετά από περίπου μία ώρα θα αναχωρήσουμε για το χωριό Παναγιά για το μεσημεριανό φαγητό (προαιρετικό). Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τον λιμένα, όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να γνωρίσουμε το Λιμάνι της Θάσου και τους αρχαιολογικούς χώρους. Αργά το απόγευμα θα πάρουμε το καράβι της επιστροφής για την Κεραμωτή.

 

6η μερα

 

Μέρα Ελεύθερη.

 

7η μερα

5η Εκδρομή - ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αναχώρηση από Κεραμωτή για Ουρανούπολη. Επιβίβαση σε μικρό κρουαζιερόπλοιο για ημερήσια κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος, διάρκειας περίπου 3.5 ωρών. Επιστροφή και γεύμα σε ταβέρνα (προαιρετικό) στην Ουρανούπολη και επιστροφή μέσα από την Χαλκιδική. Στάση για καφέ στο χωριό Αρναία. Αργά το απόγευμα άφιξη στη Θεσσαλονίκη και διανυκτέρευση.

 

8η μερα

6η Εκδρομή - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τα Mετέωρα. Σ’ αυτό το θαύμα της φύσης, στις κορυφές των βράχων είχαν ιδρυθεί κατά τα Βυζαντινά χρόνια 24 μοναστήρια. Θα ανεβούμε στο ψηλότερο, όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο μοναστήρι, η Μονή Μεταμορφώσεως. Αφού προσκυνήσουμε θα επισκεφθούμε το πολύ ενδιαφέρον Μουσείο. Ακολουθώντας τον ελικοειδή δρόμο πηγαίνουμε στη Μονή Αγίου Στεφάνου. Εδώ θα προσκυνήσουμε την κάρα του Αγίου Χαραλάμπου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Καλαμπάκα για μεσημεριανό φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

 

 

9η μερα

Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος στη Θεσσαλονίκη. Το απόγευμα πριν τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο Μακεδονία, προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Πολιούχου Αγίου της πόλης, και ακολούθως μετά προσκύνημα στον Τάφο του Αγίου Παϊσίου στη Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή. Αμέσως μετά μεταφορά στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για την επιστροφή μας στην Κύπρο.

 

 

 

Σημείωση: To πρόγραμμα των εκδρομών ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝΤΩΝ ΕΤΥΚ              

 

      Λευκωσία, 17 Φεβρουαρίου 2020

Προηγούμενο ΤΜΗΜΑ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝΤΩΝ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΥΚ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΕΤΥΚ στην ΚΕΡΑΜΩΤΗ
Επόμενο ΤΜΗΜΑ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝΤΩΝ - Προς όλους όσους συμμετέχουν στο Ομαδικό Σχέδιο Υγείας MultiCare MC2617 ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ - ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

Λήψη Αρχείων

Αρχείο